SAKNAD

Din rubrik

ÄLSKADE VÄN

MATTE ÄLSKAR DIG , JAG VET ATT DE VA JOBBIGT DEN SISTA STUNDEN I DITT LIV . MEN MATTE HADE JU MED SIG EN PÅSE MED KORV .ÄLSKADE KORVA LÅDAN .

ÄLSKADE VÄN

ÄLSKADE , DUKTIGE LORD

ÄLSKADE VÄN

DOMMA TRE VA DE IFRÅN BÖRJAN . MOLLE ALLEGRO OCH LORD

ÄLSKADE VÄN

ÄLSKADE KAMPHUND . DU HAR JU HAFT DETTA MED DIG FRÅN DIN UPPFÖDARE

ÄLSKADE VÄN

27/2-2004 föds de en valp på Angeleye´s Kennel som heter Lord . Jag sa till Stina att jag skulle bara ha honom som sällskap . De räckte med att jag gick en valpkurs på Vetlanda BHK . Sedan va de kört .Lord är min första tävlingshund , å jag hade ingen kunskap alls om detta . Jag vet att jag läste en del . Så fort jag fick något problem . Enda problemet jag haft med Lord är att han har haft ljud i momenten .Jag känner en enorm stolthet till denne Collie pojke . Jag tror inte att jag kan få tag i en Collie fler gånger , som jag bara behöver låta höra på skott fyra gånger på appellplan . Jag va grön , så jag visste inget . Men jag förstod efter de att vi blev uppflyttade till högre klass spår , att de va speciellt när de gällde vår underbara ras Collien .

Lord höll sig frisk till de att han blev 7 år . Lord fick problem med att bajsa .När jag kommer in till djursjukhuset är Lord riktigt dålig .

Akut prostatit , Akut pankreatit och dubbelsidigt perinialbråck .Lord är i ett akut tillstånd .Veterinär frågar vid ett telesamtal om jag har tänkt något på hur jag ska ta ställning till en så sjuk hund . Å , samtidigt säger hon att ett försök med att ta hem Lord , kan göra allt bättre .Annars är de nog bara en väg som gäller .

Jag pratar med min man , å talar om hur sjuk Lord är . Å talar om vad Vet har sagt . Min man tycker att Lord ska få en chans här hemma . Vi åker å hämtar min ÄLSKADE Lord .

De sjuka är att man ser inte på Lord hur sjuk han är när vi hämtar han . Han är ju sjuk invätters . Lord vill ingen mat ha alls , han är trött å jag ser på han . Han säger till mig . Äntligen Matte är jag hemma !!!

Jag handmatar Lord i 9 dagar , fyra gånger om dagen . Med spagetti och älgfärsbullar , kyckling å allt annat magert . Lord repar sig efter hand . Å, han är med på våra underbara promenader .

Nu finns inte Lord längre . En oklar diagnos , men antagligen gravt perinialbråck eller divertikel på colon .

Matte har sökt två gånger å velat att de skulle ultraljuda Lord baktill . Men inge´n Veterinär har lyssnat på Lords matte . Kanske hade ord levt än om de bara lär sig att lyssna på oss som känner våra hundar till 100 % .


Nu finns han inte mer , å han har lämnat ett enormt tom rum efter sig . Hans fysik va ju kanon . ÄLSKADE TÄVLINGSKAMRAT , arbetskamrat , vän , pappa å Allegros Älskade .Jag är såååå glad att jag har alla hans avkommor hos mig . MINA UNDERBARA .


ÄLSKADE LORD HA DE NU SÅ BRA I HUNDHIMMELEN . Hoppas du träffar Molle och Siku där . Å kanske Obelix och Asterix också .


SAKNADEN ÄR STOR .

VILA I FRID . Inga och Johan . Andreas , Jennie , Leonora ,Villgot , Ines . Rickard och Anna .

Allegro , Zurna ,Zinka och Cittra .


ÄLSKADE ARBETSKAMRAT ,Jag saknar dig såååå !!VÅRAN ÄLSKADE SIKU

VÅRAN ÄLSKADE SIKU FINNS INTE MER

Han föddes  2008-08-12  i en kull av fyra st valpar , han va den ende hanen . Å han lämnade jordelivet 2014-11-23

Pappa : Angeleyes' Young Lord

Mamma : Deandreams' Allegro Miss

Siku har varit sjuk ett tag , å den 28/10 insjuknade han riktigt .

Siku har behandlats på Djursjukhuset i Jönköping för neurologisk symtom , med högsta misstanke intrakraniell sjukdom .


Att missta en vän / arbetskamrat i så tidig ålder ,har jag inga ord för . De gör ju sååå ont .Siku va glad för allt livet hade att bjuda. Han älskade Viltspår och vanligt spår . Han tyckte de va roligt med uppletande av föremål . Å han älskade när vi tränade lydnad .Han fick vara med på älgjakt , å han tränades i viltspår med älgklöv också .Han har sprungit i skog och mark lös ihop med resten av sin familj.Han va en så trygg hund var vi än va .Vi gick två kurser i Efter sök . Nybörjare och fortsättning å han har ett Godkännande i Anlagsklass Viltspår . Han visade framfötterna på Utställning också . Han va en riktig Dröm Collie .

ÄLSKAR DIG SIKU .VILA I FRID .

VI SAKNAR DIG SÅ !!!! VI ÖNSKAR DIG ALL LYCKA I HUNDHIMMELEN !!!

INGA OCH JOHAN , ANDREAS OCH JENNI ,LEONORA , VILLGOT OCH INES .  RICKARD OCH ANNA . Å ÖVRIG SLÄKT OCH VÄNNER .

ALLEGRO , LORD , ZURNA , ZINKA OCH CITTRA


   

SIKU 6 MÅNADER

SIKU 11 MÅNADER

UTSTÄLLNING MY DOG

SIKU ÄLSKADE ATT SPÅRA

VÅRAN ÄLSKADE MOLLE

VÅRAN ÄLSKADE MOLLE FINNS INTE MER

Den 13 / 1 -2012  Åkte jag med min ÄLSKADE Molle till Vetlanda djurklinik. Molle har varit sjuk ett tag, men mått okej med hjälp av medicin. Ja att ta detta beslut är inte lätt . Men man gör ju bara sig själv en björntjänst om man väntar. En hund kan man ju inte vårda i den bemärkelsen som typ att PALLIATIV BEDÖMMA HAN nä detta passar ju inte för våra hundar.
Molle skulle fylla 13 år i Maj. Å jag tycker han har haft ett riktigt gott liv som hund . När vi skaffade Molle , så sa jag till alla att han va mitt tredje barn,som valp kissade han inne två gånger. Han va riktigt duktig hundpojke. Han fick en egen kudde som han låg på bredvid mitt huvud. Å han sa bara ett litet ljud uh uh när han ville gå ut. När han hade varit och kissat tidig morgon , brukade vi spela boll han och jag å han blev trött sedan kröp vi ner på våra kuddar igen.Sötare valp än han va får man leta efter.
Molle va en blandning av Drever, Pason Jack Russel och Schettlands Scheep Dog. Faktiskt så hade han tre humör,jag brukar skoja med han och jag sa. Men Molle är du en Jack Russel idag. Han älskade allt livet bjöd på men tyvärr kunde jag inte ha han lös längre än tills han blev 8 månader så en koppel hund va han.
Han fick vara med på tre Älgjakter , han va med husse i drevet. Han va väldigt lätt lärd å fann sig i allt jag gjorde med han. Bland annat fick han rida Islandshäst vilket han njöt av. Ja ,jag skulle kunna berätta hur mycket som hälst, men då får jag sitta här och skriva tills i morgon. Han har gjort hur mycket som hälst som hund.
Ja, som sagt han va mitt tredje BARN !!!!

VI SAKNAR DIG SÅ !!! VI ÖNSKAR DIG ALL LYCKA I HUNDHIMMELEN !!!

INGA OCH JOHAN, ANDREAS OCH JENNIE , RICKARD OCH ANNA, LORD , ALLEGRO , SIKU , ZINKA , CITTRA , ZURNA , ASTERIX OCH OBELIX .

Molle i somras.

MOLLE ALLEGRO LORD

MOLLE SATT OFTA I FRAMSÄTET HOS MIG

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Helena Carlsson | Svar 03.02.2012 22:30

Fina killen... Du har skrivit så fint om honom, förstår din saknad !
Vet att där uppe bakom Regnbågen har han fått många nya vänner...

Jennie | Svar 27.01.2012 22:37

Molledulan :)

Solan med flocken | Svar 19.01.2012 14:04

Men vem ska man nu dela mackan med

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

27.06 | 14:59

All lycka till

...
19.01 | 17:11

C
Colliekärt Tack Inga för samtalen pratet om hundarna och din vänlighet alltid.Hörs

...
22.01 | 10:52

Ni är jätte duktiga!! Grattis!!! Kram / Jeanette

...
17.09 | 14:58

Kul att läsa om Lord Lycka till med dina nuvarande collies!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS