OM MIG

Allt började för 39 år sedan. Jag va 14 år då ! Mamma och pappa har så gott som haft hund hela tiden när vi barn va små. Å min mamma hade ett riktigt djurintresse å pappa lika så. Katt , fåglar och hund har funnits alltid i vårat hem. Ja å för 39 år sedan bar de iväg till Skänninge som ligger en bit utanför Tranås. Glädjen va riktigt stor och förväntan lika så. Vi skulle titta på en Collievalp. De fanns 3 stycken hanar att välja på.

I dag kan jag tala om för er att de va Karin Karlsson på Carlitos Kennel som vi skulle köpa valp av. Stamtavlan hade försvunnit hemma efter alla år. Så den 3/10-2012 lägger jag ut detta kortet på FB å berättar att Lord kommer ifrån någon som bodde i Skänninge. Å Karin hör av sig å hon kommer fram till att de är hennes första kull hon hade efter Singoalla och Boy. Gissa en som va riktigt glad när jag fick reda på detta.     

Detta är Lord och jag för 35 år sedan
Han va en liten spjuver också ! Här är Lord ett halvår. Han vaktade gärna på mina undulater. Å när han blev äldre å lite lugnare brukade undulaterna få åka i hans päls.

Lord va en riktigt nyfiken Collie hane. Han va den sortens Collie som man bara kan önska sig. Han va med oss överallt. Jag kommer ihåg att jag till och med hade med han till skola. Alla barn törs ju inte klappa en hund , fast dom så gärna vill. Å , jag har ju alltid som barn varit riktigt öppen. Vi hade ju varje fredag en lektionstimme vi fick välja vad vi skulle gör. Å , då va jag snabb att säga . Jag tar med mig Lord. Jubel blev de i klassrummet. Men vilken lycka de va för alla som klappa på han. Lord visade verkligen med hela Colliehjärtat att han älskade människor å speciellt barn. 

Lord låg gärna en liten stund i sängen hos mig. Men han blev så varm efter en stund.
Å, va lycklig jag va med denne underbare hund

Man gick på stan runt , runt när jag va 14 år. Å ibland fick han följa med,å hade han fått välja skulle han varit med alla gånger. En kompis sa till mig-de är väl inget klös i den där hunden. Han skulle leka att han gorde mig illa. Han slog på mig lite på lotsas. Men de skulle han aldrig gjor !! Lord hoppa upp på han å gick till försvar. Å han nafsade honom i häcken.

Jo då, visst gjorde han stjäl för namnet ! En riktig Lord va han.
Lords Mamma Trefärgad tik. Singoalla. Lords Pappa Boy.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Karin | Svar 17.09.2013 14:58

Kul att läsa om Lord Lycka till med dina nuvarande collies!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

27.06 | 14:59

All lycka till

...
19.01 | 17:11

C
Colliekärt Tack Inga för samtalen pratet om hundarna och din vänlighet alltid.Hörs

...
22.01 | 10:52

Ni är jätte duktiga!! Grattis!!! Kram / Jeanette

...
17.09 | 14:58

Kul att läsa om Lord Lycka till med dina nuvarande collies!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS