ATT VARA VÄNNER

VILKEN VARM OCH GO KRAM HUNDEN FÅR AV ISBJÖRNEN. DEN KAN BESTIGA BERG.

DEN FÖRSTA VÄNNEN MAN HAR

Att ha en vän är alla för unnat. Redan som liten är de viktigt att ha en vän Den första vännen man har är MAMMA! Å man hoppas att de förblir så i många år.
Tänk när mamma lägger armarna om hela ens kropp så varm och öm man känner sig då. Åren går och att ha en riktig vän...betyder GULD. En vän är man rädd om . Man kan prata med sin vän,man talar inte illa om sin vän. Man ställer upp för sin vän och framför allt . Man behandlar sin vän . Som man vill bli behandlad själv.
Man behöver inte kramas , bara man vet att hon eller han finns.
Man tänker på sin vän.
Man ringer till sin vän.
Man umgås med sin vän.
Man delar tankar med sin vän.
JA TÄNK DOM SOM INTE HAR EN VÄN. VA LIVET MÅSTE VA TRÅKIGT.

MAN KAN GÖRA SIG TILL FÖR SIN VÄN

Tänk att få krypa in till denne go söte isbjörn å bara få ligga där å ha de gott. Sååå underbart.

Dessa små Pingviner har en liten konferans

Att vara vänner !! Betyder ju mycket när man är människa. Men man säger ju att hunden är människans bästa vän. Men är de värkligen så. Ställer vi värkligen upp på deras önskemål är de värkligheten!! Jo hunden sviker ju aldrig sin matte eller husse. Men hur är de med oss människor.
Jag tror att de finns allt för många människor som sviker sin trogenaste vän HUNDEN. Vi måste tänka till. Om vi börjar med att tänka på hur vi själva mår och vad vi gör. Vad är de som gör livet glatt. Hundar kan alldrig säga en morgon när de vaknar ..... idag ska jag göra..... ja just de ...de bestämmer vi människor. De är därför vi måste tänka oss in i att dom har väntat på husse, matte hela dagen och är överlyckliga när vi kommer hem. Nu kan väl något hända tänker dom. Men vad händer??? Ja de vet bara du ,MÄNNISKA.
Ja om hundar kunde prata så kanske de skulle bli som på bilden......TÄNK;TÄNK

Nej man behöver inte känna sig ensam som en varg

När man " blir med hund " så får man en god vän. För omsorgen man ger, ger tusenfalt igen.

Den ger skäl till promenader så den gör dig mindre lat. Och ingen blir så ivrig när de vankas mat.

Den lyssnar efter steg, tycks alltid undra " Vem ?". Sen blir den så förtjust när just du kommer hem .

En hund kan ge dig sällskap som den bästa utav vänner.....för nog känns det som om den kan dela det man känner.

KÄNN DIG ALDRIG ENSAM DU " MÄNNISKA " SOM ÄR ÄGARE TILL EN FYRFOTA VÄN"

Varför skaffar jag dig!!!!

Ett liv varar bara ca 15 år. Skild från dig betyder sorg från mig,tänk på det när du skaffar mig. Ge mig tid att förstå vad du begär av mig . Gör mig tillitsfull ty du är mitt hela liv.Var inte arg på mig för länge åt gången och spärra inte in mig som straff. Du har ditt arbete, dina vänner och nöjen, jag har bara dig! Tala till mig även om jag inte förstår dina ord, men din stämma översätter allt.

MOLLDI

Molldi en Islandshäst som bodde på Priscilla Hästgård i Skede .
Jag mins som de va igår , jag valde alltid dig att rida på  lektionerna som Elisabeth höll på Priscilla Gården . Ett tillfälle jag heller aldrig glömmer , va när vi skulle rida barbacka å de hade snöat 30 cm . Elisabeth stod ju i mitten å hon va riktigt rädd när vi satte full fart i galopp du och jag . Jag kände alltid mig trygg , när jag satt på din rygg . Du va en riktig VÄN på fyra ben , så underbart snäll . KOMMER ALDRIG GLÖMMA DIG !!

MOLLDI

MATTE HAR DU JOBB ?

ATT VARA ARBETSLÖS !!

Att skaffa valp , är ju en önskan hos nära på alla oss människor .
Är vi dom rätta att ta hand om en ny kompis ,vän , arbetskamrat . Ja , vem har svaren på detta !! Jo de är ju vi människor ! Men kan vi verkligen svara rätt ? Har vi kunskap att ta hem en valp i vårt hem . Vem kan säga , att de va rätt hem ?
Vi får ju in en arbetslös i vårt hus !!! Hinner vi med arbetslösa , när vi har vårt eget jobb att sköta , å allt annat ?
Den lille / lilla - den vuxne , har en väntan på att något måste väl hända !! Händer de något för vår arbetslöse i alla hem  ?? Eller blev de en soffliggare ?
Vi människor vill ju att allt ska fungera : vi vill ingen rädsla ha i våra hundar - har vi gjort de som vi skulle med vår arbetslöse vi hämtade hem ifrån en kennel . Denna / denne söööte , visste vi vad vi hämtade !!Gjorde vi de som va vår skylldighet till vår nye arbetslöse goe vän .

Väntan , väntan den är oändligt lång . Jag ligger här på golvet som en prydnadsfigur . Matte / husse hinner inte med mig alls . Jag va efter mentalt starka föräldrar , men vad gör väl de . När man får ligga här å vänta i de oändliga . Blir jag sedan rädd för något jag inte sett eller hört på 7 månader , utanför huset . Så blev jag klassad till dåligt uppfödd valp . Mentalt störd .
Min matte och husse trodde de köpte en hund i leksaksaffären .

SNÄLLA TÄNK ER FÖR BÅDE EN OCH TVÅ GÅNGER . OM NI KAN BJUDA ETT LÅNGVARIT OCH TRYGGT HEM TILL ERAN ARBETSLÖSE . å ,HINNER NI MED ATT SÄTTA HAN/ HENNE I ARBETE ????

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Richard / Aaron | Svar 26.02.2011 08:38

Denne sidan tycker jag om ! mycket sant , utan vänner livet skulle blir svart ( vem skulle går spåret eller hjälpa till i SÖK rutan ??!

Solan o flocken | Svar 05.02.2011 22:24

Vilka tänkvärda ord du skriver Inga,tack för du ger oss lite eftertankar

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

27.06 | 14:59

All lycka till

...
19.01 | 17:11

C
Colliekärt Tack Inga för samtalen pratet om hundarna och din vänlighet alltid.Hörs

...
22.01 | 10:52

Ni är jätte duktiga!! Grattis!!! Kram / Jeanette

...
17.09 | 14:58

Kul att läsa om Lord Lycka till med dina nuvarande collies!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS