Standardsida

ÅRET 2013

År 2013 har varit mycket tråkigheter , men även mycket nyheter . Vi börjar med nyheterna .

Lilo och jag har varit ute å provat på att tävla i Sök .  Lilo å jag har haft turen att få träna ihop med sökgänget i Lessebo . Å , Lena har haft massor av uppgifter till oss att träna på , å hon har varje gång jag kommit dit talat om för mig . Hur jag ska tänka på tävling , å hur stort allt är runt söket . Lena och Sonny har haft riktig tävlingsträning med oss .Jag som aldrig har tränat och tävlat i sök innan , kan jag meddela att de blir snurrit i huvudet .

Lilo å jag startar våran första tävling i Sök i Eksjö , Lilo gör ett bra sökarbete . Till att vara så lite tränad i detta . Lilo markerar figgarna med SKALL . På Budföring med skott , springer Lilo till skytten . Skytten avlossar SKOTT . Lilo far illa av detta .Å matte mår SKIT av detta , som har hänt . Jag vet å jag kan tänka mig hur folk resornerar om en sådan här händelse . Å föresten får de resornera bäst fan de vill . Jag vet å jag har mina tankar ! Å  dom kan de inte ta ifrån mig . De räcker med de som togs i Eksjö på tävlingen . DE GÖR ONT , Å EN RIKTIG BESVIKEN MATTE !!!! DETTA FÅR INTE HÄNDA !!!

 

Cittra har haft krångel med en analsäck , å de oturar sig att de opererar bort båda två säckarna , fast de inte behövdes . Mycket jobb som ligger bakom detta .Mycket ,mycket omvårdnad . Å många tävlingar och utställningar som fick brinna inne .

Jag kan tycka att de har varit ett jobbigt år !! Hoppas på ett bättre 2014 !!

 

LILO , SIKU , ZINKA , LORD UPP , ALLEGRO NER , CITTRA

ANGELEYES YOUNG LORD

Här är han min Älskade Lord . Ja , han har mått bra detta året också .Vi kempar ju på med att hela tiden ha koll på avföringen , han har ju legat inför döden ! Lord hänger med på alla långpromenader, å detta tycker jag är bra att han orkar . Han älskar uppletande av KORV . Å de gör resten av familjen också : De händer inte mycket i hans liv nu . Detta året har jag bara tränat han i spår , uppletande av föremål , lydnad och rallylydnad . Jag är så glad att jag har han vid liv . ÄLSKADE LORD !!!

DEANDREAMS ALLEGRO MISS

Denna lilla skata , har jag tränat en del i spår ( appellspår ) och lydnaden till de . Under året har hon även provat på att träna sök , med skallmarkering , å detta gör hon riktigt bra . Allegro har varit tyst också på Lydträning . Vi har avslutat året med en appelltävling i Växjö . Å , bruksdelen gör hon kanon . Men lydnaden !!!! Nä fy va tråkigt de är när de spårar ur i huvudet på henne . Jag tycker så synd om henne ! Å , jag tror inte att jag kan hjälpa henne med hennes hyss . Tävlingsträning i Gislaved har vi varit på , där får jag höra . Att de inte sett en Långhårig Collie innan med denna fartfulla energi . Ja , man blir så glad då . Ja en sa till och med : En riktig bruks Collie !

LILO

Detta året har Lilo och jag tävlat både i Lägre Sök och i Lydklass 3 ! Lilo gör ett kanonarbete i söket , hon har mycket bra markeringar av figgurant . Lilo markerar med skall . Lyd 3 har vi inte tränat alls mycket , så här har vi pris 0 . Lilo kan mycket av momenten , men dom har inte fallit på plats under tävling , lite tjuvstarter har vi haft . Men matte är nöjd med Lilos arbete . Matte hinner inte träna så mycket som hon vill . Å , Lilo har även fått några pass i Rallylydnad .Lilo är en riktig fläkt i Sökarbetet , hon tycker detta är fantastiskt roligt .

MIN DUKTIGA , ÄLSKADE LILO

ZINKA

Zinka är tävlad i Lydnad Klass 2 . Vi har ingen uppflyttning , men hon har legat kvar på platsen , även att hund har gått upp jämte henne . Matte är riktigt stolt . Hon är tränad i lydnad och spår . Hon å jag har gått en kurs i Rallylydnad.

SIKU

Siku har jag startat i Appell  spår , å detta gör han riktigt bra . Siku har fått vara med på rallylydnads kurs några gånger . Å jag har även tränat hen i lydnad detta året .

Husse har lagt viltspår till han , både med älgklöv och rådjursklöv . Siku har gått med i drevet på Älgjakt .

Jag va i Växjö å ställde ut han , jag åkte på vinst och förlust . För Siku haltade til och från . Å på utställningsdagen haltade han . Där med blev de bara , very good !

 

ÄLSKADE SIKU

CITTRA

Mattes underbara tävlingshund . Mitt mål med Cittra i år var att få ihop LP 2 , men efter omständigheterna så uppnådde vi inte de . Cittra har ju gått på medicin , genom att hon har haft krångel med en analsäck . Å sedan blev hon opererad i onödan , man opererar bort båda analsäckarna .

Året annars kan jag väl inte klaga på . Vi inleder en debut i lydklass 2 , som vi blir uppflyttade till Lyd 3 . Här blev de även klassvinst . Vi tävlar i Lydklass 2 på hemmaplan , å även här ett första pris .Vi tävlade i Forserum , Här blev vi Klassvinnare av 8 : a hundar , men inget förstapris . Vi har också tävlat på Rottwailer SM , pallplats men inget förstapris . Vi har varit ute på 3 st Lägre tävlingar i spår . Njudungs , Nässjö och Höglandet . Vi har blivit GODKÄNDA I LÄGRE SPÅR ! Vi fick även godkänt på rallytävlingen i Sävsjö , Klubbmästerskap .

ÄLSKADE CITTRA

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

27.06 | 14:59

All lycka till

...
19.01 | 17:11

C
Colliekärt Tack Inga för samtalen pratet om hundarna och din vänlighet alltid.Hörs

...
22.01 | 10:52

Ni är jätte duktiga!! Grattis!!! Kram / Jeanette

...
17.09 | 14:58

Kul att läsa om Lord Lycka till med dina nuvarande collies!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS